Bedrijfsfeest De Zilk

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in De Zilk, Zuid-Holland? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Safari club Zandvoort

Safari club Zandvoort Aan de noordzijde van het paviljoen staat het strandhutje "‘t beachhouse" bij safariclub te Zandvoort.  Zoals de naam ‘de Safariclub’ al doet vermoeden heerst er in de locatie een Afrikaanse vibe. De Afrikaanse ontspannenheid, “in het Westen hebben ze horloges, maar zij hebben de tijd”, in combinatie met de Nederlandse Noordzee, creëert een fijne en relaxte sfeer in deze strandtent.  ‘t Beachhouse is ideaal voor het organiseren van een strandfeest, bbq of andere gelegenheid. Het beachhouse bechikt over een eigen bar, podium, een groot terras en staat volledig los van het paviljoen. Hierdoor kunt u helemaal…

Bedrijfsfeest Zandvoort

Vrijblijvende offerte

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort Het bekendste circuit van Nederland! Uitermate geschikt voor een sportief bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest Zandvoort

Vrijblijvende offerte

De Haven van Zandvoort

De Haven van Zandvoort De Haven van Zandvoort dankt haar naam aan het feit dat de gemeente van Zandvoort al jaren verlangt naar een eigen haven. Helaas is dat niet mogelijk, maar het wazs een motivatie om het begrip haven in een bredere zin te zien. Een haven is immers meer dan een plek waar schepen komen en gaan. Een haven is een ontmoetingsplaats voor alle rangen en standen. Daarnaast is een haven altijd een centraal punt. Dat is De Haven van Zandvoort dus ook.  Aan zee, in het centrum van Zandvoort, dicht bij het station, 365 dagen per jaar geopend !

Bedrijfsfeest Zandvoort

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte