Bedrijfsfeest Ridderkerk

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Ridderkerk, Zuid-Holland? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Het Zalmhuis

Het Zalmhuis Het Zalmhuis omvat een sfeervolle Brasserie, het intieme ‘Le Souterrain’ en ‘La Grande Salle’ met allure. Alle ruimten beschikken over een eigen terras en het Zalmhuis biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor minder validen is er een gastvrije entree en natuurlijk heeft u de beschikking over een lift. Kom genieten van de plek waar de Hollandse IJssel, Lek en Noord samenvloeien in de Nieuwe Maas en onderga in het Zalmhuis een culinair feest met het mooiste uitzicht. Aantal gasten plenair: 201-500 Grootste zaal: 250  

Bedrijfsfeest Capelle aan den IJssel

Vrijblijvende offerte

Alcazar Events

Alcazar Events is een unieke locatie voor uw spetterende bedrijfsfeest. U vindt er in het totaal 8 verschillende zalen die allen zijn eigen faciliteiten hebben en sfeer uitstralen. Recentelijk is het gefacelift en voorzien van de nieuwe snufjes.

Bedrijfsfeest Puttershoek

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte